Liity seuraamme

Anna burleskin värittää Sinua!

Burleski tekee ihmisestä, elämästä ja koko maailmasta hauskemman, värikkäämmän ja rakkaudellisemman. Burleski ilahduttaa, innostaa, hämmästyttää ja viihdyttää. Se vapauttaa, rohkaisee, voimauttaa ja yhdistää. Burleski antaa ystäviä, elämyksiä, haasteita ja onnistumisia. Ei ole yhtä tapaa harrastaa burleskia, tapoja on niin monta kuin on harrastajiakin. Tervetuloa mukaan joukkoomme omalla burleskityylilläsi - tai tule etsimään sitä.

Mukaan voit tulla olit konkari tai kokematon, esiintymisintoinen tai esiintymiskammoinen, jormauotinen tai wanna-be-ballerina, pukeutuja tai riisutuja tai molempia, ennakkoluuloton tai ennakkoluulojen rikkoja, rohkea tai ujo, pieni tai iso tai mies tai nainen tai nuori tai vanha tai mitä tahansa minkä tahansa väliltä. Meissä kaikissa on paikka burleskille.

Voit osallistua Lappeenranta Burleskin toimintaan jäsenenä, kannattajana tai yritysyhteistyökumppanina.

Yhdistyksen jäsenyyden ikäraja on 18 vuotta.

Jäsenyys

Lappeenranta Burleskin jäsenyys on voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan. Ensimmäinen jäsenmaksu + liittymismaksu on 20,00 + 6,00 € , ja tämän jälkeen maksat vain vuosittain syyskokouksessa vahvistettavan vuosijäsenmaksun.

Tilinumero FI47 5620 0920 5542 91, saaja Lappeenranta Burleski ry. Kirjoita viestikenttään jäseneksi liittyjän etu- ja sukunimi ja jäsenyyskauden vuosiluku (jäsenyyden todentamista varten).

Muista antaa yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) yhteydenpitoa varten. Yhdistyksen viestintä tapahtuu ensisijaisesti WhatsApp-viesteinä.

Alla uuden jäsenen liittymislinkki ja jäsenyyden uusimislinkki vanhoille jäsenille:

Kannatusmaksu

Haluatko tukea Lappeenranta Burleski ry:n toimintaa? Otamme kiitollisina vastaan kaiken rahallisen tuen, jonka edustamamme asian hyväksi haluat antaa!

Jos haluat hyvän mielen lahjoittamalla vaikkapa yksitoista euroa iloisen toiminnan ja burleskitaiteen hyväksi, tee se alla olevan Pronssi-painikkeen kautta. Hopealla tuplaat ja Kullalla triplaat hyväntekijänstatuksesi.
Kiitos ja etähalaus!

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä messengerin kautta Facebookissa tai sähköpostilla, vastaamme tuota pikaa.

Yritysyhteistyö

Haluatko yrityksesi mainoksen sivuillemme? Tai haluatko yrityksesi näkyvän tapahtumissamme? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä lisää.


Lappeenranta Burleski ry ei ole vakuuttanut jäseniään eikä kurssilaisiaan.


Lappeenranta Burleski ry

Tietosuojaseloste


Lappeenranta Burleski ry

Verkkokaupan sopimusehdot