Liity seuraamme

Anna burleskin värittää Sinua!

Burleski tekee ihmisestä, elämästä ja koko maailmasta hauskemman, värikkäämmän ja rakkaudellisemman. Burleski ilahduttaa, innostaa, hämmästyttää ja viihdyttää. Se vapauttaa, rohkaisee, voimauttaa ja yhdistää. Burleski antaa ystäviä, elämyksiä, haasteita ja onnistumisia. Ei ole yhtä tapaa harrastaa burleskia, tapoja on niin monta kuin on harrastajiakin. Tervetuloa mukaan joukkoomme omalla burleskityylilläsi - tai tule etsimään sitä.

Mukaan voit tulla olit konkari tai kokematon, esiintymisintoinen tai esiintymiskammoinen, jormauotinen tai wanna-be-ballerina, pukeutuja tai riisutuja tai molempia, ennakkoluuloton tai ennakkoluulojen rikkoja, rohkea tai ujo, pieni tai iso tai mies tai nainen tai nuori tai vanha tai mitä tahansa minkä tahansa väliltä. Meissä kaikissa on paikka burleskille.

Voit osallistua Lappeenranta Burleskin toimintaan jäsenenä, kannattajajäsenenä tai yritysyhteistyökumppanina.

Yhdistyksen jäsenyyden ikäraja on 18 vuotta.

KAIKILLE AVOIMET TUTUSTUMISKERRAT

Lappeenranta Burleskin toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita yhdelle ilmaiselle kokeilukerralle mihin tahansa yhdistyksen omaan peruspikkupajaan (huom. specialpikkupajat on tarkoitettu vain jäsenille) kokeilemaan lajia ja tutustumaan meihin. Voit kokeilun jälkeen päättää haluatko jatkaa yhdistyksen jäsenenä tätä hauskaa, hullua ja maailmankatsomusta avartavaa harrastusta kanssamme. Tervetuloa mukaan!

Katso lisää pikkupajoista Jäsenille-osiosta:

Jäsenyys

Lappeenranta Burleskin jäsenyys on voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan. Ensimmäinen jäsenmaksu + liittymismaksu on 20,00 + 6,00 € , ja tämän jälkeen vuosijäsenmaksu on 20,00 €.

Tilinumero FI47 5620 0920 5542 91, saaja Lappeenranta Burleski ry. Kirjoita viestikenttään jäseneksi liittyjän etu- ja sukunimi ja jäsenyyskauden vuosiluku.

Maksettuasi jäsenmaksun laita yhdistykselle yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) yhteydenpitoa varten. Yhdistyksen viestintä tapahtuu ensisijaisesti WhatsApp-viesteinä.

Kannattajajäsenyys

Haluatko tukea Lappeenranta Burleski ry:n toimintaa? Liity kannattajajäseneksi! Ota yhteyttä messengerin kautta Facebookissa tai sähköpostilla, kerromme mielellämme lisää.

Yritysyhteistyö

Haluatko yrityksesi mainoksen sivuillemme? Tai haluatko yrityksesi näkyvän tapahtumissamme? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä lisää.


Lappeenranta Burleski ry ei ole vakuuttanut jäseniään eikä kurssilaisiaan.