Saammeko esitellä...

Lappeenranta Burleskin esiintyvä ryhmä

Ou Mai

Jos et millään keksi kivaa ohjelmaa juhliisi... Jos sinulta puuttuu tulossa olevan tilaisuuden vetonaula... Jos haluat tarjota päivänsankarille tai vieraillesi jotain erilaista... Jos kaipaat iloa, väriä ja säihkettä tapahtumaasi...

...kutsu paikalle Ou Mai!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tilaisuuteenne ja paikkaanne sopiva esitys.

Ou Mai koostuu Lappeenranta Burleskin jäsenistä erilaisina vaihtuvina kokoonpanoina tapahtumasta, tilasta ja ohjelmatoiveista riippuen.

Voitte myös tilata burleskityöpajan, jossa pääsette itse kokeilemaan ohjattua burleskitanssia ja tutustumaan burleskiin. Katso lisää tilaustyöpajoista tästä:

Lappeenranta Burleskin tanssistudio

Hillokellari

Teollisuuskatu 11, Lappeenranta

Lappeenranta Burleskin oma burleskistudio Hillokellari on noin 70 m² peilisali ja monitoimitila,
jossa järjestämme niin treenit ja kokoukset kuin omat pikku näytökset ja tapahtumatkin.

Vuokraamme Hillokellaria myös muille - katso lisää Ota yhteyttä -sivulta.

Lappeenranta Burleski ry
HALLITUS 2022-2023

  • Hanna Karppinen aka Grace InDecent, puheenjohtaja

  • Tiina Kautonen aka Anna EnsiLempi, varapuheenjohtaja, some-vastaava

  • Pilvi Hyttinen aka Adolina Feo, puvustus- ja hankintavastaava

  • Sanna Pekari aka ZiiZii Baker, sihteeri ja rahastonhoitaja

Tämä burleskihallituskombo toimii kuin timanttitehosekoitin burleskin yltäkylläisyyden glitteröimässä keittiössä: herkkua syntyy hetkessä aineksista kuin aineksista :)
Suurella sydämellä ja lujalla mutta lämpimällä otteella huolehdimme yhdistyksestä, ja teemme kaikkemme jäsentemme burleskihyvinvoinnin edistämiseksi.


Hanna Karppinen nousi puheenjohtajaksi muiden jäsenten toiveesta nopeasti yhdistykseen mukaan tulonsa jälkeen. Hanna on yhdistysaktiivina analyyttinen ja hillitty tolkun nainen, mutta kun Grace InDecent hänessä ottaa ohjat, kohtuus ja vähäeleisyys lentää romukoppaan. Hanna toteuttaa burleskia taidolla ja Grace täysillä, joten lopputulos on suurenmoinen.

Tiina Kautonen on varapuheenjohtajan pallilla kolmatta vuotta. Tämä tehopakkaus hoitaa yhdistyksen SOMEn ja vastaa ulkopuolisten kouluttajien tarjonnasta. Tiina varmistaa yhdessä Hannan kanssa, että burleskinnälkäiset tahot saavat viihdettä tapahtumiinsa ja juhliinsa. Lavalla Tiina tiedetään ja tunnetaan räiskyvänä burleskipersoonana nimeltä Anna EnsiLempi.

Pilvi Hyttinen tuli mukaan hallitukseen muutaman vuoden jäsenyyden jälkeen. Pilvin kädentaidot ovat osoittautuneet kultaakin kalliimmiksi: hän osaa loihtia toimivan ratkaisun liki kaikkiin toinen toistaan mielikuvituksellisempiin ideoihin, toiveisiin ja tarpeisiin, joita ilmoille heittelemme. Eikä tässä kaikki: Pilvissä on myös Adolina Feo, pick up -artisti vailla vertaa.

Sanna Pekari on Tiinan tavoin ollut yhdistyksen hallituksessa perustamisesta saakka. Sannan leveille harteille on annettu zäpäkän sihteerikön ja palavasilmäisen kirstunvartijan vaativat duunit. Iloa tuottaa myös yhdistyksen omien pikkupajojen ohjaus muiden pajavetäjien joukossa. Kun työt on tehty ja hupi alkaa, esiin astuu ZiiZii Baker.

Sapphira Silcock & Ibiza Burlesque Festival

May 23, 2022 - News

A Certificate of Achievement - Grace InDecent & Lappeenranta Burleski Ry

Yllä ja alla olevista linkeistä voit käydä lukemassa huikean jutun puheenjohtajastamme :)

"Be fabulous, be gorgeous, be funky - be The Burlesque You!"