Saammeko esitellä...

Lappeenranta Burleskin esiintyvä ryhmä

Ou Mai

Jos et millään keksi kivaa ohjelmaa juhliisi... Jos sinulta puuttuu tulossa olevan tilaisuuden vetonaula... Jos haluat tarjota päivänsankarille tai vieraillesi jotain erilaista... Jos kaipaat iloa, väriä ja piristystä tapahtumaasi... Jos haluat viettää ystäviesi tai harrastusporukkasi kanssa uudenlaisen iltapäivän tai illanvieton...

...kutsu paikalle Ou Mai!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tilaisuuteenne ja paikkaanne sopiva esitys. Voimme myös koostaa workshop-ohjelman, jossa pääsette itse kokeilemaan ohjattua burleskitanssia ja tutustumaan burleskiin.

Ou Mai koostuu Lappeenranta Burleskin jäsenistä erilaisina vaihtuvina kokoonpanoina tapahtumasta, tilasta ja ohjelmatoiveista riippuen.

Lappeenranta Burleski ry
HALLITUS

Lappeenranta Burleskin hallitukseen 2020 on valittu

Hanna "Grace InDecent" Karppinen, puheenjohtaja
Tiina "Anna EnsiLempi" Kautonen, varapuheenjohtaja
Sanna "ZiiZii Baker" Pekari, sihteeri ja rahastonhoitaja
Nina "Princess Lacy Pants" Hämäläinen
Virpi "Frida Fabulous" Panula

Kokeneemmat tekijät ovat saaneet vahvistukseksi tuoretta ja uutta näkemystä, mikä tekee hallitustiimistä timanttisen tehosekoittimen. Suurella sydämellä ja lujalla, mutta lämpimällä otteella huolehdimme yhdistyksestä ja teemme kaikkemme jäsentemme burleskihyvinvoinnin edistämiseksi.


Hanna Karppinen nousi puheenjohtajaksi muiden jäsenten toiveesta nopeasti yhdistykseen mukaan tulonsa jälkeen. Hanna on yhdistysaktiivina analyyttinen ja hillitty tolkun nainen, mutta kun Grace InDecent hänessä ottaa ohjat, kohtuus ja vähäeleisyys lentää romukoppaan. Hanna toteuttaa burleskia taidolla ja Grace täysillä, joten lopputulos on suurenmoinen.

Tiina Kautonen on varapuheenjohtajan pallilla toista vuotta. Tämä tehopakkaus hoitaa yhdistyksen SOMEn, vastaa ulkopuolisten kouluttajien tarjonnasta ja vetää Sannan kanssa yhdistyksen viikottaisia pikkupajoja. Lavalla hänet tiedetään ja tunnetaan räiskyvänä burleskipersoonana nimeltä Anna EnsiLempi.

Sanna Pekari jatkaa hallituksessa nyt isommassa roolissa kuin aiemmin. Sannan leveille harteille on annettu zäpäkän sihteerikön ja palavasilmäisen kirstunvartijan vaativat duunit. Iloa tuottaa myös yhdistyksen omien pikkupajojen ohjaus yhdessä Tiinan kanssa. Kun työt on tehty ja hupi alkaa, esiin astuu ZiiZii Baker.

Nina Hämäläinen on hallituksen tuoretta verta, hän on ekakertalainen ei ehkä muussa, mutta tässä hallituksessa kyllä. Ninan vastuulla ovat jäsenasiat sekä Tiinan avustaminen somessa. Burleskiestradeilla tyylikkään virka-asun alta paljastuu kylän kuumin kinkku Princess Lacy Pants.

Virpi Panula on valmis palvelemaan yhdistystä tyylillä, aikaa ja vaivaa säästämättä. Virpi eli Frida Fabulous haluaa omalla panoksellaan tuoda burleskin valloittavan maailman mahdollisimman monien ulottuville. Fridaa inspiroivat yhdessä tekeminen, kokemuksien jakaminen, hyvän laittaminen kiertoon ja jokaisen uskallus puhjeta kukkaan ja omaan kukoistukseensa muiden innostamana ja kannustamana. Ollaan timanttia yhdessä!

"Be fabulous, be gorgeous, be funky - be The Burlesque You!"