Saammeko esitellä...

Lappeenranta Burleskin esiintyvä ryhmä

Ou Mai

Jos et millään keksi kivaa ohjelmaa juhliisi... Jos sinulta puuttuu tulossa olevan tilaisuuden vetonaula... Jos haluat tarjota päivänsankarille tai vieraillesi jotain erilaista... Jos kaipaat iloa, väriä ja piristystä tapahtumaasi... Jos haluat viettää ystäviesi tai harrastusporukkasi kanssa uudenlaisen iltapäivän tai illanvieton...

...kutsu paikalle Ou Mai!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tilaisuuteenne ja paikkaanne sopiva esitys. Voimme myös koostaa workshop-ohjelman, jossa pääsette itse kokeilemaan ohjattua burleskitanssia ja tutustumaan burleskiin.

Ou Mai koostuu Lappeenranta Burleskin jäsenistä erilaisina vaihtuvina kokoonpanoina tapahtumasta, tilasta ja ohjelmatoiveista riippuen.

Lappeenranta Burleski ry
HALLITUS 2021

Hanna "Grace InDecent" Karppinen, puheenjohtaja
Tiina "Anna EnsiLempi" Kautonen, varapuheenjohtaja
Sanna "ZiiZii Baker" Pekari, sihteeri ja rahastonhoitaja

Tämä burleskihallitustroikka toimii kuin timanttitehosekoitin burleskin yltäkylläisyyden glitteröimässä keittiössä: herkkua syntyy hetkessä aineksista kuin aineksista :)
Suurella sydämellä ja lujalla mutta lämpimällä otteella huolehdimme yhdistyksestä, ja teemme kaikkemme jäsentemme burleskihyvinvoinnin edistämiseksi.


Hanna Karppinen nousi puheenjohtajaksi muiden jäsenten toiveesta nopeasti yhdistykseen mukaan tulonsa jälkeen. Hanna on yhdistysaktiivina analyyttinen ja hillitty tolkun nainen, mutta kun Grace InDecent hänessä ottaa ohjat, kohtuus ja vähäeleisyys lentää romukoppaan. Hanna toteuttaa burleskia taidolla ja Grace täysillä, joten lopputulos on suurenmoinen.

Tiina Kautonen on varapuheenjohtajan pallilla kolmatta vuotta. Tämä tehopakkaus hoitaa yhdistyksen SOMEn ja vastaa ulkopuolisten kouluttajien tarjonnasta. Tiina varmistaa yhdessä Hannan kanssa, että burleskinnälkäiset tahot saavat viihdettä tapahtumiinsa ja juhliinsa. Lavalla Tiina tiedetään ja tunnetaan räiskyvänä burleskipersoonana nimeltä Anna EnsiLempi.

Sanna Pekari on Tiinan tavoin ollut yhdistyksen hallituksessa perustamisesta saakka. Sannan leveille harteille on annettu zäpäkän sihteerikön ja palavasilmäisen kirstunvartijan vaativat duunit. Iloa tuottaa myös yhdistyksen omien pikkupajojen ohjaus muiden pajavetäjien joukossa. Kun työt on tehty ja hupi alkaa, esiin astuu ZiiZii Baker.

"Be fabulous, be gorgeous, be funky - be The Burlesque You!"