Tapahtuvaa ja tulevaa

Vielä ehtii ja halvalla lähtee:

Lappeenranta Burleskin KUVAKALENTERI 2020
vain 5,00 euroa!

(viime vuonna 15,00 euroa)

Kyseessä on Lappeenranta Burleskin komeaa jäsenkaartia erilaisissa burleskihenkisissä tilanteissa esittelevä A3-kokoinen kalenteri.
🔥
Kannattaa piipahtaa kahvilla tai muulla virvokkeella Pub PikkuPetessä tai Bar Marixissa ja samalla napata mukaan komea kalenteri seinää kaunistamaan.
Tai, kun tarvitset kauneudenhoitopalveluja, on paras ratkaisu kauneushoitola Dibi-Center Kaukaalla tai kampaamo Kennedy's Oikokadulla, ja voit heiltäkin samalla käynnillä hankkia kalenterin tai pari. Kätevää.
🔥
Kalenteri kannattaa tietenkin hankkia itselle, mutta toisen ja kolmannenkin voi antaa vaikkapa lahjaksi juhlasankarille tai viedä työpaikalle iloksi ja hyödyksi. Kalenterilla voit ilahduttaa naapuria, ystävää, vihamiestä, tuttua tai tuntematonta. Se istuu mainiosti puolisolle, pikkuserkulle tai anopille muista sukulaisista puhumattakaan. Kalenteri sopii myös askarteluun: voit leikata mieluisimmat kuvat irti ja tehdä niistä onnittelukortteja tai kehystää tauluiksi, jotka sopivat erityisen hyvin vessan seinälle. Menneen kuukauden sivusta voit myös taitella lennokin ja katsella kaihoisasti kuinka aika lentää. Kalenteri on tukevaa katonkia, joten sen sivuja voi käyttää minkä tahansa sottaisen puuhastelun suoja-alustana.
🔥
Viidellä eurolla saat siis todella kauniin ja monikäyttöisen tarve-esineen kotiin tai vieraisiin.
🔥
Lappeenranta Burleski ry kiittää täysin tasselein kaikkia tukijoitaan!


Tulossa tammikuussa:
Ladybug Rock'n'Roll Weekender 2020

Ou Mai Rock 'n' Tease

lauantaina 25.1.2020 Sport & Spa Hotel Vesileppis, Leppävirta


Lappeenranta Burleski on mukana Ladybug rock'n'roll -viikonlopun lauantai-illassa omilla kiehtovan kiusoittelevilla numeroillaan. Sillä aikaa, kun bändit huilaavat, Ou Mai Rock'n'Tease valtaa glitterit kimaltaen ja sulat pöllyten lavan!
Tule katsomaan mitä Ou Mai on tällä kertaa teitä viihdyttääkseen keksinyt!

Burleski WorkShop On the Rocks

lauantaina 25.1.2019 klo 15-16.30 Vesileppiksessä

Hinta 12,00 euroa / 90 min

Ennen iltarientoja on mahdollisuus osallistua On the Rocks -burleskityöpajaan!
Tule tutustumaan burleskitanssiin ja kokeilemaan kuinka hauskaa burleskifiilistely voikaan olla. Mukaasi tarvitset vain itsesi ja iloisen hulluttelumielen, muu tarvittava löytyy paikan päältä.

Tervetuloa mukaan!


Tulossa helmikuussa

Nukka Call 911 TANSSIKURSSIT
Floorwork & Twerkkaus 1&2

Hinta 39,00 euroa / yksi paja TAI 69,00 euroa / floorwork & twerkki

Lappeenranta Burleskin jäsenille 29,00 euroa / yksi paja TAI 52,00 euroa floorwork & twerkki

HUOM: Twerkkauskurssi 1 on täynnä!
Kovan kysynnän vuoksi Nukka pitää toisen samanlaisen twerkkikurssin klo 15.30.
Tervetuloa mukaan!

Nukka Call911

eli Annukka Siiskonen on harrastanut tankotanssia vuodesta 2011, joista pari viime vuotta enemmän exotic-polea eli tankotanssin sensuellimpaa puolta, johon kuuluvat olennaisena osana huikeat korkokengät. Nukka on ohjannut tunteja vuodesta 2018. Harrastusrintamalla vaikuttavat burleski ja twerkki isoina inspiraation lähteinä.
Huumori ja ilo ovat Nukan avainsanoja, ja niiden ohessa jokaisen oman liikekielen ja sulavuuden löytäminen, oli se naisellisen pehmeää tai rajua ja räiskyvää.

Alla Nukan kuvaus pajojen sisällöstä:

Excotic-floorwork klo 12-13.15

Exotic floorwork-tunnilla kohotamme itsevarmuutta ja opettelemme olemaan kauniita ja rohkeita.
Tunnilla opetellaan ensin lattialla tehtäviä liikkeitä vaikka kädestä kiinni pitäen (joskus yksinkertaiselta näyttävä jalan pyöräytys tuottaa haastetta enemmän kuin uskoisi, jos samaan aikaan pitää hymyillä ja keskittyä nilkan ojentamiseen). Kun kaikki raajat on hahmotettu takaisin paikoilleen, opettelemme rauhallisen sensuellin koreografian, jossa kiinnitetään huomiota omaan liikekieleen ja asenteeseen.
Tunnille voit pukeutua kuten haluat, mutta muista polvisuojat! Lattiamöyrintää helpottaa pitkät sukat tai säärystimet tai pitkät housut.
Huom. salin lattian vuoksi tällä kertaa jätämme korkkarit kotiin, tanssi sujuu myös sukat jalasssa.

Twerkki 1 klo 13.45-15.00
Twerkki 2 klo 15.30-16.45

Afrikan heimotansseista kotoisin olevan tanssin peruspiirteisiin ja liikekieleen kuuluvat lantion erilaiset aksentit sekä alavartalon ja pakaroitten sheikkaus. Workshopissa harjoitellaan twerkkauksen perustekniikkaa ja lopuksi rakennetaan lyhyt koreografia.
Asennetta täynnä oleva tanssilaji kasvattaa itsevarmuutta ja hikitakuu on varma!
Twerkissä tehdään liikkeitä lattiatasossa polvien päällä, joten mustelmien tai palovammojen välttämiseksi pehmeät polvisuojat kuuluvat twerkkaajan vakiovarusteisiin. Voit tanssia paljain jaloin tai sisälenkkareissa.
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tanssista tai twerkkaamisesta.
Twerkkikurssit 1 ja 2 ovat tasoltaan ja sisällöltään samanlaiset.

Luvassa on siis takuuhauskaa touhua helmikuiseen lauantai-iltapäivään.
Tervetuloa mukaan joukkoon!

Katso myös Facebook-sivumme!